top of page

Brad4d_Wellness Group

Public·9 members

SimulatoareLider global ce a rămas angajat în dezvoltarea celor mai realiste și mai practice simulatoare cu arme de foc, simulatoare de pregătire a trupelor/echipelor și facilități de trageri reale disponibile pentru guvern și public.
SimulatoareSimulatoarele care vor fi livrate sunt pentru două modele de elicoptere: BlackHawk S-70i și Bell 412EP. Aceste simulatoare sunt concepute pentru a reproduce toate aspectele misiunilor elicopterelor, inclusiv situațiile de urgență rezultate în urma unor probleme tehnice. Simulatoarele sunt dezvoltate pentru a îmbunătăți abilitățile piloților sau repetarea misiunilor de luptă. Întregul proces de fabricație se realizează în fabrica din Măgurele.


Simulatoarele de zbor produse de Simultec sunt realizate în întregime în țara noastră, cu ajutorul inginerilor români. Fabrica de la Măgurele poate produce 5 simulatoare în paralel și construcția poate dura circa 8 luni. Simultec a proiectat, construit si livrat simulatoare pentru cele mai moderne forțe aeriene, terestre și navale din întreaga lume dezvoltând în același timp programe software și integrare hardware.


Compania Simultec din Măgurele, subsidiară a grupului Elbit Systems, a realizat și simulatoare pentru Forțele armate române. Astfel, la finalul anului trecut, firma a fost selectată de Ministerul Apărării Naționale (MApN) să modernizeze simulatorul de zbor pentru elicopterele IAR 330 PUMA SOCAT, prin configurare in varianta IAR 330 PUMA L-RM. Valoarea acestui contract, publicat în Jurnalul european pentru achiziții publice (Tenders Electronic Daily) pe data de 12 noiembrie, se ridică la 5,1 milioane de lei, fără TVA.


Pe langa miscarea pe axele standard X si Y, maneta mai permite si rotatie pe axa Z, lucru extraordinar in simulatoarele de zbor: poate tine locul pedalelor pentru carma avionului (rudder).


Din acesta cauza, in fazele incipiente ale dezvoltarii se prefera folosirea unui simulator de retea. Contiki foloseste pentru acest scop doua simulatoare: Mspsim la nivel de nod senzorial si Cooja pentru simularea unei intregi retele de noduri.


Contactul cu apa e primordial în natație, iar reprezentanții forurilor naționale caută soluții pentru a le oferi sportivilor alternative care să le mențină un tonus bun. Așa s-a ajuns ca mulți dintre ei să înoate pe uscat. "Noi le-am oferit simulatoare pentru a sta conectați la antrenamente. Simulatorul are forma unei băncuțe și e legat prin câteva fire la un calculator care-ți oferă date esențiale despre ședința de antrenament. Ca poziție, poți să dai din brațe, e un fel de înot pe uscat", continuă fosta componentă a clubului Steaua. Mașinăria care-i ajută pe înotători să treacă peste perioada de izolare le oferă pe afișaj date despre timpul de antrenament, distanța acoperită, viteza cu care navighează sau echilibrul brațelor.


BMW Group a lucrat îndeaproape cu AWS Quantum Solutions Lab, un grup de specialitate format din profesionişti, pe tot parcursul acestui challenge, până în momentul în care au fost desemnaţi câştigătorii. De asemenea, AWS a oferit credite pentru utilizarea Amazon Braket, permiţând dezvoltarea şi testarea algoritmilor cuantici trimişi. Amazon Braket oferă un mediu de dezvoltare pentru a explora şi a crea algoritmi cuantici, a-i testa pe simulatoare de circuite cuantice şi a-i rula pe diferite tehnologii hardware cuantice. 041b061a72


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page